Знаменитият готвач Гордън Рамзи каза, че е късметлия, че е жив, след

...
Знаменитият готвач Гордън Рамзи каза, че е късметлия, че е жив, след
Коментари Харесай

Гордън Рамзи след ужасен инцидент и наранявания: Приличам на лилав картоф

Знаменитият готвач Гордън Рамзи каза, че е " късметлия, че е жив ", откакто е претърпял отблъскващ случай с велосипед, вследствие на който е получил голям брой синини по тялото си.

57-годишната звезда в света на кулинарията се включи в обществените мрежи, с цел да се оприличи на " виолетов картоф ", откакто падна от колелото си по време на разходка в Съединени американски щати.

Говорейки непосредствено на своите 17,4 млн. почитатели в Инстаграм, Рамзи подвигна ризата си, с цел да разкрие лилавия си торс - резултат от злополуката, станала в Кънектикът по време на пътешестване до Америка.

Разкривайки степента на ужасяващите си пострадвания, готвачът насочи апел преди Деня на бащата към всички велосипедисти за значимостта на носенето на каска и съобщи, че това просто защитно средство е " избавило живота му ".

" Искам да споделя едно доста значимо обръщение с всички вас ", сподели той, преди да опише любовта си към колоезденето и присъединяване си в триатлони и надпревари " Железен човек ".

Оприличавайки се на " виолетов картоф " след конфликта, телевизионната звезда благодари на " всички лекари, медицински сестри и чиновници в Ню Лондон, които са се погрижили за него.

" Добре съм и не съм счупил нито една кост, нито съм получил някакви съществени пострадвания, само че съм малко посинял и приличам на виолетов картоф “, изясни готвачът.

Скоро каналът на звездата беше залят с поддръжка от доброжелатели, доста от които бяха шокирани от пострадванията му, написа Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР